Onderhoud van natuursteen vloeren en open haarden

Al sinds 1963 staat Onclin Interieurs in heel Nederland bekend als specialist in natuursteen en open haarden. Maar na uw aankoop is onze samenwerking nog niet voorbij. Liever niet zelfs. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor (advies over) het onderhoud van deze bijzondere items.

Natuursteen onderhoud

Reinigen, kristalliseren, impregneren en polymeren: natuursteen blijft op z’n mooist als u het op de juiste manier én jaarlijks onderhoudt. Gelukkig hebben wij hier al ruim vijftig jaar ervaring in, dus aarzel niet om ons hiervoor in te schakelen. Natuurlijk zijn er ook dingen die u zelf kunt doen qua natuursteen onderhoud. Wij raden u bijvoorbeeld aan om uw natuurstenen vloer zo min mogelijk te dweilen. Droog onderhoud, bijvoorbeeld met een stofwisser, is voldoende.

Open haard onderhoud

Stookt u op hout? Veeg dan minstens één keer per jaar uw schoorsteen. Heeft u een gashaard? Laat uw haard dan één keer per jaar controleren door een erkend bedrijf. Het zijn zomaar twee tips die wij u als eigenaar van een open haard geven. Heeft u bij ons een elektrische haard, gashaard of houthaard aangeschaft? Dan kunt u voor uw open haard onderhoud uiteraard ook bij ons terecht. En let wel: ook als u uw haard niet zo vaak gebruikt, is goed onderhoud van essentieel belang. Zo voorkomt u dat de open haard dienst weigert nét op het moment dat u 'm wilt gebruiken.

Meer weten?

Wij zijn inzetbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ons bedrijf werkt nauw samen met Wonenjoy en fungeert daarmee als spil en aanspreekpunt tijdens een verbouwing.

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1