Portfolio Single

Openhaard op maat

De open haard kan een belangrijke sfeermaker zijn in uw woning. U kunt voor uw open haard op maat bij Onclin Interieurs kiezen voor verschillende stookmethoden: gas (open of gesloten), hout (open en gesloten) of elektrisch. Met een gashaard geniet u met één druk op de knop van een gezellig en zeer realistisch vuur. Een houtkachel staat voor de geur van echt hout gecombineerd met een knisperend geluid. En met een elektrisch haard is het een kwestie van de stekker in het stopcontact doen en genieten.

Schouw of ombouw op maat

Maar de keuze voor de stookmethode is niet de enige die u moet maken. Uw volgende keuze heeft te maken met de schouw. Onclin Interieurs is al sinds 1963 expert in het leveren en onderhouden van open haarden. En daarbij zetten wij ons graag een beetje af tegen de bestaande trends. Er is zoveel méér mogelijk dan alleen de strakke witte ombouw die u tegenwoordig in veel magazines ziet. Onclin Interieurs importeert schouwen of ombouwen in natuursteen naar eigen ontwerp direct bij de vakman in het buitenland. Zó wordt uw open haard een echte ‘eye catcher’. Een schouw van natuursteen, ombouw in keramiek of in vele metalen is onze specialiteit. Dit is bij definitie uniek, want geen enkele steen, metaalbewerking of vormgeving is hetzelfde. Tevens zijn de meeste ontwerpen in natuursteen of staal van tevoren gemaakt, wat een korte plaatsingstijd en weinig overlast betekent.

Open haard laten ontwerpen

Uw open haard op maat ontwerpen wij samen met u, aan de hand van uw nieuwe of bestaande interieur en de ruimte waarin de haard geplaatst wordt. Daarom starten wij altijd met een uitgebreide kennismaking, bij voorkeur bij u thuis. Zo kunnen wij uw persoonlijke smaak ontdekken en voor u het beste ontwerp maken.

Open haard onderhoud

Ook het onderhoud van de door ons geplaatste open haard kunt u aan ons toevertrouwen. Zo geniet u zorgeloos van uw gezellige vuurtje met een knisperend geluid en speelse vlammen. Van het eerste onderwerp tot het onderhoud.