Portfolio Single

Carpet op maat

Voor de meeste mensen is een carpet iets wat ze op het allerlaatst uitzoeken. De bank is uitgekozen, er zijn mooie fauteuils in bestelling en de salontafel is zelfs al geleverd. En nu moet er nog een carpet komen om het geheel af te maken… Onclin Interieurs denkt juist andersom: bégin met een carpet op maat, perfect passend in de ruimte, en laat hier de positie van de meubels op aansluiten. Zo is het de verbindende factor in uw zithoek. En natuurlijk is een luxe carpet op maat, dat helemaal is afgestemd op de stijl en de kleuren van uw bestaande meubels, ook mogelijk.

Dealer van CSrugs, voor uw luxe carpet op maat

In beide gevallen – een nieuw interieur of een bestaand interieur – kunnen wij u als exclusieve dealer van CSrugs goed van dienst zijn. Door de brede collectie van CSrugs is vrijwel iedere afmeting mogelijk, denk aan rechthoekig, vierkant of rond. Ook qua materiaal heeft u voldoende keuze, denk aan linnen, wol, katoen en viscose. En natuurlijk heeft u op het gebied van kleur en structuur meer dan voldoende keuze. Afhankelijk van de gekozen kleur, de structuur en de poolhoogte is de collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

Vloerkleed op maat

Wilt u een vloerkleed op maat laten maken? Met Onclin Interieurs kunt u uw uitgekozen carpet tot op de centimeter nauwkeurig kiezen. Eigenlijk stelt alleen uw eigen verbeelding grenzen aan wat er mogelijk is op het gebied van carpetten. Of u nu een landelijke inrichting heeft of juist een vintage en industrieel ingericht interieur: samen met u ontwerpen wij het juiste carpet voor uw situatie. Daarmee is uw carpet voor ons altijd maatwerk.