Portfolio Single

Natuursteen en keramiek

Duurzaam en functioneel

Met natuursteen kunt u oneindig spelen met contrasten en kleurnuances. De natuur is kwistig geweest met kleuren, motieven en materialen.

Het uitgebreide gamma gaat van hardsteen en Franse kalksteen tot marmer, graniet, lei en travertin. Deze natuurlijke verscheidenheid in kleur en materiaal is door de mens nog oneindig vergroot; de verschillende manieren om de stenen te bewerken en te associeren maken de mogelijkheden onbeperkt.

* bestaande bouw renoveren
* nieuwbouw
* bijzondere vormen van architectuur
* gevels, vloeren
* advies in onderhoud

Natuursteen of keramiek vloeren zoekt ons bedrijf samen met de klant uit, rechtstreeks bij de importeur, zodat de klant exact weet wat hij koopt. Voor het leggen van een natuurstenen vloer werken wij samen met echte specialisten. Dit geschiedt nog geheel op ambachtelijke wijze. Niet alleen wordt de vloer gelegd, maar desgewenst ook gereinigd, geïmpregneerd of gekristalliseerd. Eventueel kan de klant ook het onderhoud van de vloer bij ons onderbrengen, zodat hij zeker is van een professionele aanpak.

Onclin Interieurprojecten legt zich geen beperkingen op. Belangrijkste doelstelling is, dat aan de smaak en wensen van de opdrachtgever wordt voldaan.