Portfolio Single

Natuursteen en keramiek bij Onclin Interieurs

Natuursteen is een duurzaam en tijdloos materiaal waarmee u uw interieur en buitenruimte kunt verfraaien. Vloeren, trappen, tegels voor in de badkamer of keuken, aanrechtbladen, badkamermeubels, dorpels, de ombouw van uw open haard, een exclusief kunstwerk: natuursteen leent zich voor veel verschillende toepassingen. Het heeft een stijlvol en luxe uiterlijk dat veel mensen aanspreekt – u hopelijk ook. En omdat geen twee stenen hetzelfde zijn, heeft u met natuursteen bij Onclin Interieurs altijd een uniek product.

Uw natuursteen en keramiek uitzoeken, rechtstreeks bij de importeur

Het uitgebreide gamma van natuursteen gaat van hardsteen en kalksteen tot marmer, graniet, lei en travertin. Deze natuurlijke verscheidenheid in kleuren en materialen is door de mens nog oneindig vergroot. De verschillende manieren om de stenen te bewerken maken uw mogelijkheden onbeperkt. Natuursteen legt u dan ook geen beperkingen op. Daardoor kan Onclin Interieurs altijd aan uw smaak en wensen voldoen. En wat u ook van natuursteen wilt laten maken, u zoekt de steen samen met ons uit – rechtstreeks bij de importeur. U investeert alleen wat tijd en weet exact wat u krijgt.

Natuursteen en keramiek vloeren

Eerder op deze pagina beschreven we al enkele mogelijkheden met natuursteen. Waar we wat extra aandacht aan willen besteden, zijn vloeren van natuurstenen. Uw natuurstenen vloer kan op vele manieren worden bewerkt, precies zoals u dat wenst. Kies bijvoorbeeld voor een gepolijste marmeren vloer of ga juist voor een karakteristieke vloer van kalksteen. Voor het leggen van uw vloer van natuursteen of keramiek werken wij samen met echte specialisten. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze. Niet alleen wordt de vloer gelegd, hij kan ook worden gereinigd, geïmpregneerd of gekristalliseerd. Tot slot kunt u het onderhoud van de vloer bij ons onderbrengen, zodat u zeker bent van een professionele aanpak.