DÉ INTERIEURSPECIALIST VAN TWENTE

Onclin Interieurprojecten zet zich – gezien de jarenlange, grote ervaring op het gebied van complete interieurinrichting, waaronder open haarden en natuursteen – in de markt, en samen met Wonenjoy voor de uitvoering, als een soort intermediair tussen de klant en verschillende leveranciers en uitvoerders.

De dienstverlening bestaat uit adviezen, interieur- en productontwerpen,begeleiding bij aankopen en toezicht op de uitvoering van projecten enz. op het gebied van unieke open haarden, een sfeervol interieur, meubels, verlichting,raamdecoraties, vloerstoffering, vloerkleden op maat, TV- en audio-meubelen, slaapkamers,badkamers, kasten op maat, keukens, glasversmeltingen,kantoren, tuinontwerp, wandafwerking, zelfs schilderkunst en andere exclusieve kunstobjecten en alle mogelijke toepassingen in exclusief natuursteen en keramiek en levering en onderhoud van natuurstenen vloeren en natuursteen in het algemeen.

Ons bedrijf is altijd op zoek naar oorspronkelijke combinaties van natuurlijke materialen. Alle materialen die de natuur aanlevert, zoals natuursteen, staal, glas en bijvoorbeeld messing gebruiken wij voor objecten en projecten, zeker als het gaat om bijzondere wensen die gerealiseerd moeten worden.

Daarmee bieden wij unieke mogelijkheden voor wie ontwerpen met allure zoekt. U kunt unieke haarden op bestelling laten maken, helemaal volgens uw eigen wensen.

De vormgeving en materiaalkeuze kunnen daarbij worden afgestemd op uw persoonlijke stijl en smaak, waarbij onverwachte en uiterst geraffineerde toepassingen en combinaties van vorm, materiaalgebruik en kleuren unieke stukken opleveren.

André Onclin

André Onclin spreekt de taal van de architect maar tegelijkertijd weet hij wat het is om op de werkvloer daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. Een unieke combinatie. Dat maakt Onclin tot de ideale persoon om eenieder te begeleiden, van de eerste bouwwens tot en met de oplevering en het onderhoud.

Meer weten?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1