De juiste interieurarchitect voor uw interieur

Uw eigen woning: een plek waar wordt gelachen, gehuild en waar veel tijd wordt doorgebracht met vrienden en familie. Maar bovenal: een plek waar u zich veilig voelt en waar u volledig ontspannen kunt zijn. Een plek waar nieuwe herinneringen worden gemaakt. Juist daarom is een interieur waar u zich lekker bij voelt van essentieel belang. Om dat te realiseren is interieurarchitect André Onclin de juiste partner.

Interieurinrichting op maat

Van modern tot landelijk. Van chique klassiek tot industrieel. Van sfeervol low budget tot zeer exclusief. Wat u ook het meest aanspreekt, Onclin Interieurs verzorgt interieurinrichting op maat. Van idee tot uitvoering. Wij zijn méér dan een interieurarchitect en ontwerpen niet alleen een sfeervol interieur, maar helpen u ook graag met de daadwerkelijke uitvoering. De vloer, raambekleding, wandafwerking, een carpet, (op maat gemaakte) meubels, verlichting, kunstwerken: wij helpen u graag met het uitzoeken én aanschaffen. Wilt u dit liever zelf oppakken dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem, maar weet dat wij voor u klaar staan met onze jarenlange ervaring.

Leestip tussendoor: wilt u écht volledig ontzorgd worden? Ontdek dan meer over Wonenjoy.

Onclin, anders dan andere interieurarchitecten

En niet alleen die aankoopbegeleiding en volledige ontzorging tijdens de verbouwing maakt ons anders dan andere interieurarchitecten. Wat ons ook uniek maakt is dat wij erg graag werken met materialen die de natuur aanlevert, zoals bijvoorbeeld natuursteen, staal, glas en messing. Deze materialen zijn perfect voor het op maat maken van unieke objecten voor in uw interieur, denk hierbij aan een open haard op maat of een vloer of trap van natuursteen of keramiek. En heeft u andere bijzondere wensen die gerealiseerd moeten worden, dan zijn natuurlijk materialen voor ons ook "the way to go".

André Onclin

André Onclin spreekt de taal van de architect maar tegelijkertijd weet hij wat het is om op de werkvloer daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken. Een unieke combinatie. Dat maakt Onclin tot de ideale persoon om eenieder te begeleiden, van de eerste bouwwens tot en met de oplevering en het onderhoud.

Meer weten?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1