Interieurinrichting

Een interieurarchitect wordt nogal eens gezien als een overbodige luxe. Toch is het juist de combinatie van uw smaak en onze kennis en ervaring die tot verrassende interieurinrichting kan leiden. Een interieur dat alles behalve dertien-in-een-dozijn is. Van interieuradvies en interieurontwerp tot realisatie: Onclin Interieurs ondersteunt u hierbij. Hieronder ontdekt u wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Interieuradvies

“Welke vloer paste het beste in onze woonkamer - parket, PVC of misschien mooi natuursteen en keramiek? Hebben we wel of geen ruimte voor een hoekbank? Zou een carpet mooi staan? Wat zijn fraaie kleurcombinaties? Wat is voor ons de beste keuze qua wandafwerking? Hoe kiezen we de juiste open haard?” Misschien ontbreekt het u aan inspiratie, misschien komt u er gewoonweg zelf niet uit. Onclin Interieurs helpt u met persoonlijk interieuradvies bij de inrichting, meubelkeuze, indeling, verlichting, vloer, raambekleding en meer.

Interieurontwerp

Wat uw stijl ook is: wij zorgen voor een passend advies en natuurlijk het interieurontwerp. Tijdens een afspraak in onze inspiratieruimte of bij u thuis nemen wij alle tijd om dat wat u graag wilt om te zetten in een bijzondere schets. In een 3D-interieurontwerp komt uw nieuwe interieur vervolgens tot leven.
Werkwijze


Aankoopbegeleiding

Zonder de juiste sfeer blijft een huis een huis. Het is de persoonlijke sfeer die het uw thuis maakt. Maar de aankleding van uw interieur - van behang tot raamdecoratie, van meubels tot verlichting - kan u overweldigen. Er is zoveel mogelijk! Onclin Interieurs weet dit als geen ander en heeft om deze reden ‘aankoopbegeleiding’ in het leven geroepen.

De realisatie van uw interieurinrichting

Wilt u écht volledig ontzorgd worden in de uitvoering? Dan werkt Onclin Interieur projecten samen met WonenjoyWonenjoy om u te ondersteunen bij de verbouw, nieuwbouw of renovatie van uw woning of het herinrichten van uw interieur. Of het nu gaat om schilderwerk, installatiewerk, behangen, vloeronderhoud of het realiseren van op maat gemaakte meubels: u kunt de opdracht bij ons neerleggen. De aansturing, begeleiding en facturering nemen wij op ons, zodat u hier geen omkijken naar heeft. U heeft slechts één aanspreekpunt - wel zo gemakkelijk.

Onderhoud van open haarden en meer

Al sinds 1963 staat Onclin Interieurs in heel Nederland bekend als specialist in natuursteen en open haarden. Ook kunt u ons inschakelen voor (advies over) het onderhoud van deze items. Een goed onderhouden interieur gaat namelijk langer mee en behoudt langer de originele uitstraling. En dat is natuurlijk waar u naar streeft.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen kunnen wij u van dienst zijn bij:

  • Bestaande bouw renoveren
  • Nieuwbouw
  • Bijzondere vormen van architectuur
  • Open haarden
  • Advies in onderhoud

Dat kan in het ene geval een haard, een bijzondere schouw, een speciale tafel of een oogstrelende vloer voor een ontvangstruimte betekenen. In andere gevallen kan het zijn dat wij de inrichting van een keuken, een badkamer of een complete gevel van een winkel verzorgen.

Meer weten?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1