Van interieurontwerp tot (ver)bouw

Nieuwbouwen, verbouwen of renoveren? We kunnen ons goed voorstellen dat u opziet tegen deze grote, kostbare en tijdrovende klus. U wilt niets liever dan dat dit goed gebeurt. Daarom werkt Onclin Interieurs nauw samen met Marco Vennegoor van Wonenjoy. Samen voeren wij de planning en regie over uw gehele project: van het eerste interieurontwerp tot de (ver)bouw. De aansturing, begeleiding en facturering nemen wij op ons, zodat u hier geen omkijken naar heeft. U heeft slechts één aanspreekpunt - wel zo gemakkelijk.

Uw verbouwing in goede handen

Of het nu gaat om schilderwerk, installatiewerk, behangen of het realiseren van op maat gemaakte meubels: u kunt de opdracht bij ons neerleggen. Wonenjoy werkt met een fijn team van toeleveranciers, waardoor iedere klus mogelijk is. Deze leveranciers kennen de klappen van de zweep op verschillende vlakken en werken volgens de hoge standaarden van Wonenjoy én Onclin Interieurs. En daar profiteert u van, want van de aanvang tot en met de oplevering is uw verbouwing in goede handen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen kunnen wij u van dienst zijn bij:

  • Bestaande bouw renoveren
  • Nieuwbouw
  • Bijzondere vormen van architectuur
  • Open haarden
  • Advies in onderhoud

Dat kan in het ene geval een haard, een bijzondere schouw, een speciale tafel of een oogstrelende vloer voor een ontvangstruimte betekenen. In andere gevallen kan het zijn dat wij de inrichting van een keuken, een badkamer of een complete gevel van een winkel verzorgen.

Meer weten?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1