WONENJOY

Wonenjoy werkt samen met Onclin Interieurprojecten (André Onclin) die als interieurspecialist bedenkt en begeleid, Marco Vennegoor van Wonenjoy die begeleid en uitvoert als technisch specialist.

Dus voor de uitvoering van uw project is Wonenjoy van aanvang tot en met oplevering uw ideale partner en uw verbouwing in goede handen.

U wordt voorzien van advies, begeleiding in aankoop en/of bouw, 3 D ontwerpen en compleet ontzorgt bij uitvoering en onderhoud.

Onclin Interieur projecten en Wonenjoy hebben een fijn team van toeleveranciers om zich heen verzameld die allen volgens de kwaliteitseisen van Wonenjoy werken, en zodanig op elkaar zijn ingespeeld dat (ver)bouwen aangenaam zal verlopen. De planning, aansturing, begeleiding en facturering van deze leveranciers neemt Wonenjoy op zich , zodat uw verbouwing een overzichtelijk geheel blijft.

Neem contact op voor meer informatie of kijk op Wonenjoy.nl

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen kunnen wij u van dienst zijn bij:

  • Bestaande bouw renoveren
  • Nieuwbouw
  • Bijzondere vormen van architectuur
  • Open haarden
  • Advies in onderhoud

Dat kan in het ene geval een haard, een bijzondere schouw, een speciale tafel of een oogstrelende vloer voor een ontvangstruimte betekenen. In andere gevallen kan het zijn dat wij de inrichting van een keuken, een badkamer of een complete gevel van een winkel verzorgen.

Meer weten?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1