Interieur inspiratie

Aan de Kleibultweg in Oldenzaal vindt u dé inspiratieruimte voor uw nieuwe interieur. Of het nu gaat om het inrichten van een specifieke ruimte in uw huis of het volledig (her)inrichten van uw woning: hier bent u aan het juiste adres voor al uw interieur inspiratie. Niet omdat de ruimte vol staat met meubels en vol hangt met materialen, maar juist om de vele voorbeelden van gerealiseerde projecten én de kennis en ervaring van interieurarchitect André Onclin. Goed om te weten: onze inspiratieruimte wordt ook gebruikt als expositieruimte met schilderkunst, glaskunst en metaalkunst.

Online interieur inspiratie opdoen

Wilt u zich alvast voorbereiden voor uw afspraak in onze inspiratieruimte? Maak dan een account aan op Pinterest. Met een oneindig aantal foto’s is dit een handig online platform om interieur inspiratie op te doen. Zo weet u al voordat u bij ons naar binnen stapt goed wat u mooi vindt. Handig voor uzelf, maar ook voor ons. En natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze eigen inspiratiepagina.

Laten we een afspraak maken

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Onclin Interieurs en maak vrijblijvend een afspraak in onze inspiratieruimte. Wij maken graag samen met u van uw huis een thuis.

Openingstijden

Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Wij nemen de tijd!
En overdag of 's avonds op afspraak.

Afspraak maken?

VOORDELEN BINNENHUISARCHITECT

Interieuradvies op maat

Aankoopbegeleiding

(3D) Schetsontwerp

Uitvoering door specialisten

Onderhoud door specialisten

Thuis in sfeer en details

Gerealiseerde projecten

Onclin-4
Onclin-2
Untitled-1